Lărgirea cizmelor pe pulpă după grosimea piciorului doamnelor

Lărgirea cizmelor pe pulpă după grosimea piciorului doamnelor

Achiziționarea cizmelor este un obicei pe care cu toții îl avem în sezonul rece. Uneori acesta este o nevoie reală, alteori este un refugiu. Jobul, hobby-urile, familia ne fac să ne petrecem mult timp departe de ceea ce ne dorim pentru noi. Prin urmare, atunci când simt nevoia de relaxare, unele doamne preferă shoppingul. Și este de înțeles. Pentru că atunci când oamenii cumpără ceva pentru ei, au un sentiment de bucurie. În același timp, se mândresc cu noua achiziție, ceea ce induce emoția fericirii.

De cele mai multe ori, hainele sunt ținta. Aproape devine un clișeu acest lucru. Însă sunt și momente în care doamnele pun ochii pe încălțăminte. Fie ghete sau botine, fie cizme. Acestea sunt categoriile vizate în sezonul rece. Câteodată un model de cizme impresionează foarte mult. Modelul discret, materialul moale, blănița din interior – motivele sunt variate. Dar ce se întâmplă atunci când îți place un model atât de mult, ai vrea să-l cumperi...dar nu îl poți închide? În majoritatea cazurilor, renunți la el, nu-i așa? Ei bine, uită de ideea aceasta. Lărgirea cizmelor pe pulpă este posibilă chiar la noi. Așa că achiziționează ce îți place și se simte confortabil și ai în vedere faptul că se pot modifica.

Procedeul este unul foarte simplu. Însă chiar și așa, nu este recomandat să fie făcut acasă. Cizmele trebuie aduse la un profesionist. În magazinele noastre fizice este posibil acest lucru deoarece avem aparatura necesară. În 10 minute vei avea noua pereche de cizme modificată și gata de purtat.

  • Primul pas este acela de a încălța cizma, cu capul în jos, pe un suport care se va încălzi. După ce se închide fermoarul, vom plasa în zona pulpei un dispozitiv mic din fier. Acesta va sta între suport și cizmă. Cât de mult, sau cât de puțin va fi introdus acel dispozitiv depinde de grosimea piciorului și de locul exact unde este nevoie de lărgirea cizmelor. Dacă este vorba de 4-5 cm pe pulpă, atunci va fi introdus 4-5 cm. Dacă este nevoie de mai mult, atunci, desigur, va fi introdus mai mult.
  • Următorul pas este acela de a învârti manivela suportului respectiv pentru ca acesta să se lărgească. Este nevoie de atenție. Suportul trebuie lărgit încet, încet și pas cu pas.
  • Cel de-al treilea pas este încălzirea cizmei. Cu ajutorul unui feon, trecem de jur împrejurul cizmei pentru ca pielea să se încălzească. La nevoie putem stropi cizma cu apă. Asta dacă este mai mult de lărgit. Pentru că aburul înmoaie pielea, acest lucru face ca noi să putem lucra mult mai ușor. Dacă s-a stropit cizma, se trece cu feonul până când se usucă de tot.
  • Lărgirea cizmelor după grosimea piciorului s-a produs.

Concluzionând, data viitoare când vrei să cumperi o pereche de cizme, mai ales din piele, nu te întrista dacă nu le poți închide. Fii atentă la cum te simți în acea pereche de cizme și ce emoții îți creează. Pentru că lărgirea cizmelor este posibilă și nu va mai trebui să renunți la modelul pe care ți-l dorești.

Video explicativ: https://tinyurl.com/video-largire-cizme1