Cum să îți alegi încălțămintea de iarnă?

Cum să îți alegi încălțămintea de iarnă?

De câte ori ai auzit sintagma „Ne-a luat iarna pe nepregătite”? Vrei să eviți astfel de ipostaze? Acest articol este potrivit pentru tine. În continuare, am pregătit câteva sfaturi utile pentru a te ajuta să alegi încălțămintea potrivită pentru anotimpul rece. Înainte de toate, iarna trebuie evitații pantofii cu toc, cizmele de ploaie, pantofii din satin sau catifea, adidașii cu plasă și UGG-urile clasice.

1. Alege încălțăminte îmblănită

Căldura este principalul factor care influențează confortul sau disconfortul în timpul iernii. Specialiștii recomandă încălțămintea îmblănită, care conservă căldura în interior.

2. Lasă piciorul să respire

În alegerea încălțămintei de iarnă trebuie să fim atenți la material. Acesta trebuie să permită piciorului să respire. Un material potrivit pentru anotimpul rece este pielea. Materialul are proprietăți antibacteriene care previn mirosurile neplcăute și infecțiile fungice. Acestea apar când piciorul este umed sau în urma transpirației.

3. Factorul impermeabil

Proprietățile impermeabila ale încălțărilor de iarnă se pot confrunta cu probleme atunci când materialul nu este de calitate. Producătorii au găsit o modalitate de a îmbina pielea căptuțită cu alte materiale care să permită piciorului să respire, dar care fac pantoful impermeabil. Astfel, se asigură ambele procese importante pe timpul iernii, iar tu te vei bucura te plimbări reci și plăcute.

4. Confort sporit pentru piciorul tău

Dacă ai achiziționat pantofii pentru termen lung este important ca aceștia să fie confortabili. Încălțămintea cu toc nu este recomandată iarna, mai ales când ninge și se formează gheața pe suprafețe. Aceasta nu oferă aderență și apare riscul entorselor și al accidentelor. Așadar, încălțămintea pentru iarnă, trebuie să ofere confort, stabilitate și să încurajeze o poziție corectă de mers. Pe de altă parte, aceasta trebuie să fie flexibilă și să atenueze șocurile.

Aspectul nu este un factor important în alegerea încălțămintei din iarnă. Acesta trebuie să fie ultimul criteriu la care te raportezi în astfel de situații. Desigur, că stilul este o prioritate pentru toți și nu trebuie ignorat. Noi te așteptăm în magazinul nostru cu o multitudine de modele potrivite pentru toate gusturile și nevoile.

Accesoriile pentru iarnă trebuie să protejeze piciorul de elementele specifice acestui anotimp: zăpadă, frig, vânt, umezeală și polei. Caracteristicile cele mai importante, așa cum am enunțat anterior sunt căldura, respirația piciorului, impermeabilitatea și aderența. Magazinul nostru îți oferă o gamă variată de încălțăminte, bazată pe o tehnologie modernă și potrivită acestui anotimp.